„mută” pe Pământul de densitatea a 5-a. Estimăm că numărul sufletelor care vor alege linia temporală de densitatea a 5-a este între 10 şi 30 de milioane.
În Capitolul 10 vom intra în mai multe detalii asupra rolului şi funcţiilor extratereştrilor, îngerilor şi maeştrilor înălţaţi, şi despre modul cum vor ajuta aceştia în timp ce Pământul trece prin saltul galactic.
Transformări specifice în sistemul vostru solar
Acum vom detalia unele dintre transformările specifice pe care le veţi vedea pe planeta voastră, precum şi transformările care au loc în prezent, în ceea ce priveşte soarele vostru şi planetele gazoase exterioare ale sistemului vostru solar.
Informaţiile pe care le dăm în această secţiune pot fi verificate cu uşurinţă prin studierea datelor ştiinţifice adunate de cercetătorii voştri. În timp ce noi, în general, nu acordăm multă încredere guvernelor voastre, ele joacă un rol util în răspândirea acestor informaţii.
Transformări în cadrul câmpului electromagnetic al Pământului
Vă rugăm să vă amintiţi că polii fizici nord şi sud nu coincid cu polii electromagnetici nord şi sud. Rotaţia Pământului vostru, deşi afectează câmpurile electromagnetice ale planetei, este complet diferită de mişcarea polarităţilor.
18
6
La fiecare aproximativ 680.000 de ani, aşa cum este documentat de mulţi dintre oamenii voştri de ştiinţă, polarităţile electromagnetice ale Pământului se inversează. În esenţă, polul nord magnetic devine polul sud magnetic, iar polul sud magnetic devine polul nord magnetic. Între timp, Pământul vostru îşi continuă
mişcarea de rotaţie, ca de obicei, fără să-şi accelereze sau să-şi încetinească rotaţia în mod semnificativ, şi nici gradul de înclinare a axei nu se schimbă foarte mult în timpul acestor inversări electromagnetice. Totuşi, unghiul de înclinare a axei este important, pentru că alinierea precesională amplifică foarte mult efectele Saltului Galactic.
Aşa cum am afirmat anterior, precesia axei se repetă cu o precizie destul de exactă la fiecare 25.920 de ani, iar punctul de conjuncţie dintre alinierea precesională prezentă şi cea anterioară diferă cu numai câteva secunde de grad la fiecare ciclu.
De fiecare dată când axa Pământului se aliniază cu quasarii din apropierea centrului galaxiei, regiunea din spaţiu prin care sunt transmise emisiile de energie variază foarte puţin. Dacă „tăiaţi” galaxia în 360 de grade prin trasarea unui cerc în jurul braţelor spiralate, iar apoi aţi împărţi 360 la 9.000 (numărul de alinieri precesionale din timpul unei revoluţii a sistemului solar în jurul Soarelui Central al galaxiei), obţineţi diferenţa de poziţie a sistemului solar faţă de Soarele Central, între fiecare două cicluri precesionale consecutive.
Aceasta explică parţial de ce unele cicluri precesionale determină o inversiune completă a polilor, în timp ce altele cauzează numai o mică deplasare în localizarea polilor electromagnetici. În timpul ciclului precesional prezent (programat să atingă
apogeul pe 21 decembrie 2012), polii EM se vor deplasa considerabil, dar este puţin probabil să se inverseze complet.
Acest medium a scos corect în evidenţă faptul că puteţi obţine înregistrări detaliate ale poziţiilor polilor voştri EM nord şi sud, de la un an la altul. Un site legat de acest lucru este http://www-atlas.usgs.gov/articles/geology/a_geomag.html .
Puteţi consulta acest material dacă aveţi la îndemână un computer, în paralel cu websitul pe care îl indică mediumul.
Dacă derulaţi pagina la diagrama 9 78 din situl menţionat mai sus, veţi observa cum mişcarea accelerată a polului nord magnetic, aflat în prezent în nordul Canadei, va ajunge în cele din urmă în Siberia, dacă îşi menţine direcţia curentă. Polul sud se mişcă simultan cu polul nord, dar mişcarea sa este, în mare parte, limitată la Antarctica şi la sudul Oceanului Pacific.
Este interesant de observat că datele oferite pe situl menţionat mai sus arată că
polul nord magnetic se mişcă mai încet decât polul sud magnetic. În plus faţă de diferenţele existente în nucleul Pământului, noi atribuim aceasta şi fluctuaţiilor din câmpul magnetic al Soarelui. Dacă derulaţi pagina mai jos până la diagrama 11 79, 78 vezi Anexa 5.a color.
79 vezi Anexa 5.b color.
187
veţi vedea o imagine artistică ce arată efectul câmpului EM al Soarelui asupra câmpului Pământului.
(Vedeţi http://www-atlas.usgs.gov/articles/geology/a_geomag.html#five).
Aşa cum se indică în desenul artistic, este vorba de o influenţă importantă.
Oamenii voştri de ştiinţă atribuie majoritatea variaţiilor polilor magnetici, mişcării miezului de fier al Pământului. În timp ce acesta este, în mod clar, un factor favorizant, alinierea precesională şi fluctuaţiile dinlăuntrul Soarelui, datorită Saltului Galactic, sunt responsabile pentru o parte importantă a accelerării mişcării polilor magnetici care are loc acum pe Pământ.
Mediumul ne-a arătat că în diagrama 11 (care ilustrează efectele radiaţiei solare asupra câmpurilor EM ale Pământului), situl guvernamental de fapt recunoaşte că erupţiile solare emanate din Soare cauzează transformări majore în mediul înconjurător al Pământului. Adesea, ne uimeşte faptul că majoritatea oamenilor refuză să recunoască ceea ce este prezentat chiar în faţa lor, în timp ce se agaţă de filozofia „ treabă, ca de obicei”.
Deşi această serie de mesaje tratează, în principal, Saltul Galactic şi alinierea precesională, există multe alte cicluri în lumea şi universul vostru, printre care se află şi cel calculat cu precizie de oamenii voştri de ştiinţă, care are loc o dată la 680.000 de ani. Nu vom dezvolta acum subiectul despre aceste alte cicluri, dar este important să fiţi conştienţi de precizia inerentă din cadrul Creaţiei.
Revenind la discuţia noastră despre alinierea precesională, este evident că
schimbările experimentate la fiecare 25.920 de ani variază foarte mult de la un ciclu la altul. O parte din distrugerea suprafeţelor de uscat, erele glaciare şi alte schimbări dezastruoase au corespuns cu inversiunea polilor – o dată la 680.000 de ani – iar unele dintre ele au avut loc în timpul altor cicluri, în care polii au avut mari fluctuaţii, dar fără să se inverseze complet.
Pământul vostru a trecut prin peste 40 de Salturi Galactice (fiecare având durata de 108 milioane de ani) – în funcţie de momentul în care definiţi că Pământul a devenit o planetă stabilă. Pământul a fost, în cea mai mare parte, gazos în timpul primelor câteva salturi şi nu s-a stabilizat suficient decât în urmă cu 4,5 miliarde de ani. Viaţa, aşa cum o cunoaşteţi (apariţia conştiinţei de densitatea a 2-a, sub forma vieţii vegetale) a început să se formeze abia în urmă cu 3,8 miliarde de ani.
Veţi observa, atunci când studiaţi istoria planetei voastre, că numai câteva dintre Salturile Galactice au avut efecte dezastruoase, care au afectat radical evoluţia Pământului. Salturile Galactice în sine, deşi au un impact semnificativ mai ales atunci când sunt combinate cu alinierea precesională, nu semnalează automat, prin simpla lor prezenţă, schimbări masive în geologia şi meteorologia Pământului.
Totuşi, ceea ce prevestesc ele este un salt masiv în ceea ce priveşte formele de viaţă
biologică de pe Pământ, precum şi în ceea ce priveşte invenţiile tehnologice ale speciilor mai evoluate – şi anume omenirea. (Nu includem delfinii şi balenele în discuţia noastră, pentru că acestea nu posedă dispozitive sofisticate.) 18
8
Transformări în ceea ce priveşte Soarele vostru,
în timpul Saltului
Soarele vostru este centrul câmpului EM generat în cadrul sistemului vostru solar. Fluctuaţiile EM sunt primite mai întâi de către Soare şi apoi coborâte treptat ca frecvenţă, în timp ce acestea radiază din Soare în sistemul solar. Ca să reiterăm informaţia dată în diagrama 11 pe situl guvernamental: deşi planetele, evident, primesc o parte din emisii/fluctuaţii direct de la Soarele Central al galaxiei şi de la quasari, cele mai însemnate emisii/fluctuaţii vin de la propria voastră stea.
Dacă studiaţi cu atenţie geologia Soarelui vostru, vă veţi da seama că forţele nucleare implicate, deşi determină ciclul de viaţă al Soarelui vostru, nu explică
nivelul anormal de crescut de erupţii, pete şi furtuni solare pe care le-aţi întâlnit pe măsură ce vă apropiaţi de anul 2012.