b. infracţiune de fort (art. 228 C. pen.);
c. infracţiune de tâlhărie (art. 233 C. pen.).
1112. Nu poate constitui obiect material al infracţiunii de furt (art. 228 C. pen.): a. un bun imobil prin destinaţie;
b. un bun abandonat;
c. un bun care are o valoare de 1 leu.
1113. Fapta lui A, şofer pe o autocisternă, de a sustrage din rezervorul acesteiacantitatea de 200 litri de motorină, constituie:
a. infracţiune de furt;
b. infracţiune de gestiune frauduloasă;
c. infracţiune de abuz de încredere.
1114. Fapta lui A, şef de tură la o fabrică de var, de a dispune eliberarea uneicantităţi mai mari de var decât cea plătită, în schimbul unei sume de bani,inculpatul având ca principală sarcină conducerea procesului de producţie şide expediere a produsului (var), constituie:
a. infracţiune de furt;
b. infracţiune de gestiune frauduloasă;
c. infracţiune de abuz de încredere.
1115. Fapta lui A, muncitor necalificat pe un şantier, de a înstrăina fără drept maimulte utilaje şi materiale de construcţii, care îi fuseseră încredinţate în bazaunui acord verbal altui muncitor B, în condiţiile în care A îşi asumase faţă deB obligaţia de a înstrăina respectivele utilaje şi materiale constituie: a. infracţiune de furt;
b. infracţiune de abuz de încredere;
c. infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.
1116. A şi B au pătruns într-un depozit din curtea lui C, de unde au luat mai multenuci, pe care le-au pus în doi saci. În timp ce încercau să părăsească depozitul,au fost surprinşi de C cu sacii în spate şi ulterior deferiţi organelor de poliţie.
În speţă:
a. se va reţine infracţiune de furt calificat, în formă consumată; b. se va reţine infracţiunea de violare de domiciliu în concurs cu tentativă la infracţiunea de furt;
c. se va reţine tentativă la infracţiunea de furt calificat.