Israelul în acest moment și care au venit de pe toată planeta și sunt corcituri din multe popoare ale Pământului, și mai mult ruși și germani decât adevărații evrei din trecut.
Dumnezeul lui Moise poate fi prezentat ca fiind Dumnezeul celor oprimați, dar când evreii au părăsit Egiptul împreună cu Moise, ce au făcut? Ei i-au
spus lui Moise că regretă că au plecat și au început să se închine la alți zei -
zeii egipteni.
Aproape toți, conform relatărilor religioase, au fost uciși de Dumnezeul lui Moise și nu au ajuns la destinație. Iar cei care au ajuns la destinație, au trecut de la asupritori la asupriți și au pornit la război împotriva tuturor triburilor în numele Dumnezeului lor, ucigând pe oricine li se opunea, inclusiv femei și copii.
De asemenea, această idee că Dumnezeul lui Moise și zeii egiptenilor sunt diferiți este o altă iluzie, pentru că nu sunt. Egiptenii aveau două religii - una pentru popor și una pentru aristocrație. Ei nu au încetat niciodată să creadă
într-un singur Dumnezeu - Dumnezeul Creației.
Zeii egipteni, ca și zeii greci, care sunt la fel, sunt interpretări populiste ale poveștilor sumeriene.
Cele zece porunci ne arată, de asemenea, cât de răi și cruzi erau acei primii evrei. De ce să spui: "Să nu ucizi", "Să nu comiți adulter" și "Să nu furi" dacă
nu era o practică obișnuită printre ei?
Ceea ce vreau să spun aici este că cruzimea a fost și este încă tendința dominantă în diferite culturi și religii.
Povestea are mai multe fețe, iar tu nu primești decât o singură față, în funcție de cine ți-o spune și de unde ți-o spune.
Multe rase extraterestre au intervenit în evoluția noastră - socială, culturală și religioasă - iar diferențele noastre ne îmbogățesc tocmai datorită acestui trecut.
Nu putem eticheta cine este rău sau bun pe baza naționalității, etniei, religiei sau chiar a planetei de origine, altfel majoritatea rasei umane ar trebui să fie catalogată ca fiind foarte periculoasă și de neîncredere.
Binele și răul provin din motivațiile noastre interioare și suntem influențați de
ceea ce ne înconjoară și de ceea ce consumăm, nu neapărat în termeni de hrană, ci de vibrații, energie, informații și ideologii.
În cele din urmă, noi ne creăm proprii noștri zei, pentru că noi alegem cu ce ideologie să ne asociem. Numai cei foarte proști ar fi fericiți cu o stare de sclavie mentală precum cea promovată de religiile iudeo-creștine.
Capitolul 38 - Cum explică ști nța originea noastră
D e când știința a început să investigheze ADN-ul uman, multe credințe despre natura noastră s-au schimbat. Cu toate acestea, mulți oameni rămân blocați într-o știință veche și primitivă, care este complet depășită.
Foarte puțini sunt interesați să educe masele și să schimbe greșelile trecutului, motiv pentru care în sistemul de învățământ rămân atât de multe cărți care ne spun lucruri despre care oamenii de știință știu deja că sunt false.
Societatea pare mai degrabă interesată să rămână așa cum este, decât să
explice ceva, mai ales ipotezele sale anterioare.
Schimbările majore ar avea probabil repercusiuni imprevizibile și nimeni nu pare să vrea să-și asume responsabilitatea pentru modul în care societatea ar reacționa la ceea ce se știe astăzi, în special cei cu convingeri religioase puternice.
După cum am văzut de multe ori, majoritatea adepților religioși ignoră
complet faptele și adevărul. Ei se consideră mai presus de orice demonstrație a unor dovezi realiste.
De multe ori am căzut pradă presupunerii că oamenii de peste 80 de ani ar putea fi diferiți, dar în schimb mi s-a arătat cât de patetic este cineva care își
irosește o viață de peste 50 de ani pentru o credință schizofrenică.
Aceste suflete rătăcite credeau cu adevărat că ele ar trebui să fie cele care mă
învață, nu cele care învață, și din această cauză, fiecare dintre ele a pierdut șansa de a obține ceea ce cereau constant în rugăciune. Chiar cred acest lucru, pentru că mulți dintre ei au mărturisit că au îndoieli cu privire la subiectele despre care scriu, dar nici nu mi-au citit cărțile și nici nu m-au rugat să le spun ce știu.
Ei sunt incapabili să treacă de bariera fricii și a superstiției și din această
cauză rugăciunile lor sunt irosite.
Mulți oameni care se roagă sunt lipsiți de respect față de ei înșiși, deoarece resping cele două forme principale de răspuns din partea Universului: Răspunsuri în afara comunității lor religioase;
Și oameni care sunt inspirați de Creator.
Creatorul îi conduce în mod constant pe cei care sunt atenți la El către cei care îi cer ajutorul. Acest Creator nu are religie, așa că îi ajută pe toți cei care se roagă la El. Ceea ce ceri în rugăciune este ceea ce primești, chiar dacă nu vine așa cum te-ai așteptat.
Prin urmare, problema religiilor monoteiste nu constă în credința lor într-un Dumnezeu, ci în concepția lor despre Dumnezeu ca fiind cel pe care cărțile lor îl descriu ca fiind cel adevărat.
Imaginați-vă, de exemplu, că un musulman și un creștin se roagă la Dumnezeu pentru răspunsuri care se găsesc în fiecare dintre cărțile lor. Când se întâlnesc, nu se pot auzi unul pe celălalt, deoarece provin din religii diferite. Și pentru a vă face să înțelegeți cât de stupide sunt aceste comportamente, imaginați-vă că nu puteți merge la un medic care nu face parte din congregația dumneavoastră religioasă. Câte ați întâlni?
Dacă ar trebui să ne măsurăm interacțiunile pe baza convingerilor religioase,
am avea o societate foarte disfuncțională. Dar exact asta fac oamenii atunci când refuză să învețe despre spiritualitate de la cineva care nu face parte din comunitatea lor religioasă.
Această ipocrizie omniprezentă este cea care face să pară că Dumnezeu ignoră cererile adepților Săi. Oamenii sunt surzi. Ipocrizia îi face pe oameni surzi, iar ignoranța îi face orbi.
Motivul pentru aceasta este că acești oameni se închină la Dumnezeul greșit.