"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

6. Este timpul să termini. Începeți să numărați până la 20, spunând mental: „Când voi număra până la douăzeci, ochi mei se vor deschide, mă voi simți proaspăt și viguros, tensiunea neplăcută din tot corpul va dispărea”. Te poți ridica.

Cum să faceți față stresului la volan

Persoanele ale căror sisteme nervoase sunt frecvent stresate sunt de cinci ori mai susceptibile de a avea un accident decât persoanele cu nervi mai puternici.

Sub presiune constantă, o persoană percepe informați le mult mai încet decât în condiți normale. Așa-numitul efect de tunel apare: tot ceea ce se întâmplă la marginile câmpului vizual aproape că nu este fixat de creier. Semnalul pentru aceasta este incapacitatea șoferului de a-și aminti cum a condus kilometri anteriori.

Pentru a preveni crize nervoase în timp ce conduceți, trebuie să învățați să vă

relaxați. Stresul este cel mai adesea exprimat în gânduri negative și conversați cu sine, cu un accent agresiv. Trebuie să vă lăsați toată răzbunarea și să vă acordați o dispoziție binevoitoare. Gândiți-vă la parteneriatul rutier, lăsați loc, cereți scuze celorlalți șoferi, dacă vă înșelați, faceți diverse gesturi prietenoase. Toate acestea contribuie la buna dispoziție și nu permit unei persoane să experimenteze stresul.

Dacă șoferul simte totuși agresivitatea crescândă, atunci ar trebui să-și concentreze gândurile, să iasă o vreme în aer curat, să oprească radioul și să oprească toate conversați le care îi distrag atenția. Și atenția necesară se va întoarce.

Stresul computerului și prevenirea acestuia

Munca pe calculator adaugă o serie de factori de stres specifici în viața noastră.

Pierderea de informați este cu siguranță pe primul loc în rândul factorilor stresanți ai computerului (dacă nu în frecvență, atunci în ceea ce privește puterea stresului, cu siguranță).

Este, de asemenea, jumătate din probleme dacă computerul îngheață atunci când ați tastat, fără a salva, mai multe pagini de text (deși este, de asemenea, destul de stresant). Și dacă hard disk-ul s-a defectat cu puțin timp înainte de sfârșitul unei lucrări de lungă durată?

Funcționarea instabilă, blocarea și blocarea computerului, care nu duc chiar la pierderea datelor, sunt, de asemenea, factori de stres serioși. Amintiți-vă reacția dvs.

atunci când refuzați cu încăpățânare să lansați jucăria preferată sau să instalați programul necesar.

Supraîncărcare informațională. Calculatoarele, programarea, Internetul sunt cele mai dinamice domeni ale activități umane. Nevoia de a-și actualiza constant și foarte intens cunoștințele și abilitățile, de a ține la curent cu numărul imens de produse noi care apar în fiecare zi devine o povară copleșitoare pentru mulți.

Prevenirea stresului pe computer este după cum urmează:

1. În fiecare zi, copiați toate informați le importante în care cel puțin un număr sau o literă a fost schimbat în timpul zilei.

Mulți utilizatori de PC-uri uită această regulă cea mai importantă. Dar hard disk-ul pe care sunt stocate informați le, chiar și cele mai bune compani , poate eșua. Siguranța datelor poate fi afectată negativ de întâlnirile cu viruși sau copi i vecinilor. Și veți pierde informați le. Duplicați fișiere pe unități DVD, unități flash sau hard diskuri externe.

2. Salvați datele în mod regulat.

Aceasta este a doua (după duplicarea informați lor) cea mai importantă regulă de lucru pe computer. Aproape toate programele de computer păstrează informați le de intrare în RAM și scriu pe disc numai atunci când închideți programul sau îi spuneți în mod explicit programului să salveze datele. Când computerul îngheață (oprire, repornire), datele din RAM dispar.

Cea mai importantă regulă obligatorie - dacă părăsiți computerul mai mult de câteva minute, salvați toate fișierele în care ați schimbat cel puțin o literă.

3. Oferiți protecție antivirus fiabilă pentru computerul dvs. Verificați pentru viruși toate discurile DVD sau unitățile flash care au fost pe alt computer, toate discurile achiziționate (mai ales și în mod necesar - cu jocuri), tot ceea ce descărcați din rețea. Folosiți programe antivirus ale unor compani de încredere cunoscute, actualizați-le în mod regulat bazele de date.

Folosiți numai programe și date obținute din surse de încredere. Testați-vă

computerul în mod regulat, în primul rând hard diskul. Asigurați-vă că efectuați teste pentru cele mai mici ciudățeni în activitatea sa.

Ierburi și parfumuri pentru bărbați

Încă din cele mai vechi timpuri, bărbați au folosit remedi naturale pentru a-și spori puterea și farmecul femeilor. Și nu merită să uitați de rețetele folosite de secole.

Uleiurile esențiale ca stimulent al dorinței

Uleiurile esențiale devin acum foarte populare, dar nu trebuie să credem că acesta este un fel de invenție nouă. Chiar și în cele mai vechi timpuri, oameni erau tratați cu uleiuri aromatice. Au luptat împotriva epidemi lor, folosind uleiuri parfumate ca antiseptice, le-au folosit ca somnifere, analgezice și alte medicamente.

În momentul mari ciume din Londra, substanțele aromatice erau considerate cele mai bune antiseptice. Focurile de pin și alți copaci aromatici au fost arși pe străzi.

În timpul construcției moscheilor, musulmani au adăugat uleiuri esențiale de trandafir, mosc la var, iar pereți moschei au emis un miros minunat, sublini nd frumusețea acestor structuri.

În Indonezia, patul proaspăt căsătoriților era acoperit cu petale de ylang-ylang.

Egipteni foloseau substanțe aromatice pentru tratarea depresiei, ameliorarea tensiuni nervoase și chiar a nebuniei.

Vechi chinezi credeau că fiecare miros corespunde unei anumite stări a unei persoane. Prin amestecarea diferitelor parfumuri, au obținut armonie mentală și fizică. Chinezi credeau că mirosul este întotdeauna un medicament.

Indieni au construit temple din lemn de santal - a creat o atmosferă de răceală și a promovat reflecția și meditația, scufundarea în lumea iluzi lor minunate, unde o persoană devine frumoasă și sănătoasă.

Vechiul medic grec Hipocrate a scris că, pentru a fi sănătos, trebuie să faci băi aromate și să faci masaj în fiecare zi. Uleiurile esențiale pătrund în piele rapid și ușor. Atât în Grecia antică, cât și în Roma, băile aromatice și masajul cu uleiuri aromatice erau extrem de populare.

Galen, medicul personal al împăratului Marcus Aurelius, a inventat crema originală și a scris multe lucrări legate de sănătate și medicină. Printre altele, operele sale au creat baza medicini pentru multe țări europene, iar după declinul Imperiului Roman, acestea s-au răspândit în est, în Bizanț. Țările arabe și-au îmbunătățit cunoștințele despre aromoterapie. Până în secolul al XIX-lea. Bagdadul a înflorit și datorită

procesări materi lor prime roz, exportând apă de trandafiri chiar în India. Arabi au fost primi care au folosit distilarea (distilarea cu abur) pentru a extrage uleiul aromatic din petalele de trandafir - această invenție este atribuită Avicenei. Distilarea extrage uleiuri esențiale pure din multe plante.

În Occident, uleiurile aromatice infuzate au continuat să fie utilizate. În timpul cruciadelor, aceste „tămâie arabe” s-au răspândit în toată Europa. Gumele și rășinile din Asia erau dificil de obținut, iar plantele mediteraneene naturale, cum ar fi rozmarinul și lavanda, au început să fie utilizate pentru a produce uleiuri esențiale. Francezi erau deosebit de dornici să le folosească. Au pus bazele parfumeriei moderne și ale utilizări terapeutice a uleiurilor esențiale.

În unele spitale franceze în secolul al XII-lea. ierburile antiseptice - cimbru și rozmarin

- au fost arse pentru a dezinfecta aerul și a „speria” boala. Până la sfârșitul secolului

al XVIII-lea, „Aqua virabilis” era popular printre medici - o tinctură cu adaos de scorțișoară, lavandă, rozmarin, orhidee și uleiuri de salvie. Se credea că vindecă

răcelile și întărește vederea și memoria.

La începutul secolului al XX-lea, chimistul francez Rene Gatefos, care a studiat proprietățile uleiului de lavandă, a inventat termenul „aromaterapie”.

Înainte de al doilea război mondial, uleiurile de cimbru și mușețel erau utilizate pentru sterilizarea instrumentelor medicale.

Uleiurile sunt foarte utile, dar cu toate acestea, trebuie amintit că acestea sunt preparate medicinale și au propria lor doză de acțiune. Nu turnați întreaga sticlă peste voi în speranța de a face o impresie. Chiar și cel mai util medicament în hiperoză

poate deveni dăunător. Înainte de a utiliza uleiuri aromatice, este mai bine să

consultați un medic sau să cumpărați o carte bună cu o descriere detaliată a acțiunilor uleiurilor aromatice și să o folosiți cu mare atenție, respectând dozele și concentrați le admise.

Când compuneți diverse compoziți , trebuie să știți și ce uleiuri sunt compatibile cu care, compatibilitatea lor în ceea ce privește mirosul și impactul asupra corpului.

Uleiurile care au un efect erotic, optimizează circulația sângelui în organele pelvine, normalizează glandele secreției interne și externe, cresc ciclul celular și elimină

procesele stagnante.

În uleiurile esențiale, unele componente au o structură similară hormonilor; aceste substanțe afectează glanda pituitară și contribuie la producerea de endorfine. Se știe că endorfina provoacă sentimente de euforie și sporește dorința sexuală. De asemenea, compoziția uleiurilor aromatice pentru excitare include foarte afrodisiace care nu numai că excită, dar reglează și activitatea sistemului endocrin și nervos, ajută la rezolvarea problemelor de impotență și frigiditate. În plus, afrodisiacul este capabil să reducă tensiunea, sentimentele de nesiguranță, să crească circulația sângelui, inclusiv în zona genitală.

Are sens