- traume la nivelul penisului,
- operați asupra organelor pelvine;
- administrarea diferitelor medicamente poate fi atribuită și aici. Aceasta este opțiunea atunci când „tratăm un lucru, îl stricăm pe celălalt”.
Trebuie știut că înainte de 40 de ani, cauzele impotenței sunt 80% psihice și doar 20% sunt fizice. Până la vârsta de 80 de ani, imaginea se schimbă: 80% sunt cazuri
de impotență fizică și doar 20% sunt mentale. Și totuși toți bărbați ar trebui să știe că, indiferent de motive, impotența poate fi vindecată în 95% din cazuri.
O cauză importantă și foarte frecventă a problemelor la bărbați astăzi este depresia și stresul. Și, deși acest motiv aparține psihologiei, a scăpa de ea cu calitatea vieți actuale nu este mai ușor decât boala fizică.
O mare problemă pentru tratament este reticența bărbaților de a merge la medici pentru impotență. Mai mult, acest lucru este deosebit de important pentru țara noastră. Între timp, medicina modernă are un arsenal foarte semnificativ de instrumente necesare pentru a ajuta acești pacienți.
Și, de asemenea, trebuie să știți și să vă amintiți că orice măsură care vizează
îmbunătățirea și normalizarea oricărei funcți a corpului poate fi considerată ca un mijloc de tratare a acestei boli.
Dieta sanatoasa
Cine ar argumenta că nutriția este baza vitalități ? În acest capitol, vom vorbi despre proteine-grăsimi-carbohidrați, de ce sunt necesare și în ce alimente și despre vitamine cu oligoelemente, deoarece corpul nostru nu poate trăi fără ele și ce alimente ar trebui consumate și care nu ar trebui fi mai bun.
Asa de. De ce are nevoie corpul unui om pentru a funcționa corect? Să mergem în ordine.
Proteine, grăsimi și carbohidrați
Proteinele sunt responsabile pentru producerea de enzime care stimulează glandele endocrine. Pentru a face alimentele cu adevărat sănătoase pentru bărbați, este mai bine să combinați proteinele animale cu proteinele vegetale: carnea cu nuci sau pește și brânză. Cu toate acestea, nu este recomandat să mâncați excesiv carne, toată
lumea cunoaște senzația de greutate din stomac, în care nu mai depinde de sex.
Nutriționiști spun că bărbați necesită 50 de grame de proteine pure, iar femeile necesită 40 de grame. De obicei folosim 150 de grame. În plus față de stresul asupra stomacului și intestinelor, acest lucru pune stres pe rinichi și, în timp, poate duce la boli ale sistemului genito-urinar.
Grăsimile furnizează depozitele de energie pe termen lung necesare pentru sex și orgasm. Când rezervele de energie sunt insuficiente, corpul oprește sexualitatea, deoarece nu este necesară pentru supraviețuire. De asemenea, grăsimile sunt
necesare pentru asimilarea completă a vitaminelor A și E și pentru producerea hormonilor sexuali.
Dar nu toate grăsimile oferă activitate sexuală.
Sunt recomandate alimentele care alimentează organismul cu acid linolenic, precum și care scad nivelul părți dăunătoare a colesterolului. Acestea sunt nuci, porumb, pește de mare și măsline, precum și uleiuri nerafinate (floarea soarelui, soia, măsline, porumb).
Grăsimile animale sunt necesare cu moderație, deoarece cresc nivelul colesterolului din sânge, care, atunci când mâncați în exces, poate reduce potența.
Nu este deloc recomandat să folosiți semifabricate instant și produse prăjite în margarină, deoarece grăsimile din compoziția lor se transformă în toxine în timpul procesului de gătit, care perturbă formarea hormonilor sexuali.
Pentru a menține activitatea sexuală, neobosirea și producerea de hormoni sexuali, 30 g de grăsime sunt suficiente pe zi.
Glucidele vor fi utile și pentru bărbați adevărați. Nivelul glicemiei (zahărului) afectează foarte mult performanța sexuală. Dar și aici există câteva subtilități. Este mai bine dacă aceștia sunt carbohidrați complecși care se găsesc în nuci, cereale integrale (cereale), fructe, legume, leguminoase. Glucidele complexe sunt pline de vitamine și fibre și ajută la curățarea organismului de toxine. Dar dacă există zaharuri pure conținute în gem, cofetărie, produse de patiserie, băuturi dulci carbogazoase și alcoolice, atunci energia crește - dar foarte, foarte scurt.
Pentru o activitate sexuală bună, trebuie să respectați următorul raport din meniu: jumătate din dietă trebuie să fie legume, fructe și cereale, un sfert - alimente proteice și alt sfert - alimente care conțin grăsimi.
În plus, doi aminoacizi nu vor fi de prisos pentru bărbați.
Arginina. Acest aminoacid este esențial pentru buna funcționare a glandei pituitare. Dar, în acest caz, ne interesează faptul că la bărbați, materialul seminal este 80% din acest material de construcție proteic, iar deficiența acestuia poate duce la infertilitate.
Crește numărul de spermatozoizi la sperma la bărbați.
Îmbunătățește răspunsurile imune și vindecarea rănilor. Promovează metabolismul și prelucrarea grăsimilor acumulate în organism și crește tonusul muscular.
Cele mai multe dintre acestea sunt nuci, popcorn (porumb), deserturi gelatinoase, ciocolată, orez brun, fulgi de ovăz, stafide, semințe de floarea-soarelui și de susan, pâine integrală și toate alimentele bogate în proteine.
Contraindicat la copi în perioadele de creștere crescută (poate provoca gigantism) și în schizofrenie. Suplimentele de arginină și alimentele bogate în arginină sunt contraindicate pentru herpes. Alimentele în exces cu arginină (sau utilizarea necorespunzătoare a argininei sub formă de supliment alimentar) pot provoca îngroșarea articulați lor și deformarea oaselor, precum și îngroșarea și îngroșarea pieli . Trebuie doar să reduceți doza. Acest lucru se întâmplă rareori numai din alimente, dar apare dacă o persoană ia arginină ca supliment în alimente.
Arginina este necesară pentru adulți, deoarece după vârsta de 30 de ani, secreția sa din glanda pituitară se oprește aproape complet. Orice traumatism fizic crește nevoia de produse de arginină.
Metionina este un aminoacid esențial, nu este sintetizat în corpul uman. Prin urmare, metionina trebuie să intre în mod constant în organism împreună cu mâncarea. Acest aminoacid nu se găsește doar în proteine, ci este și baza multor substanțe vitale.
Anumiți compuși ai metioninei promovează vindecarea leziunilor ulcerative și erozive ale mucoasei gastrice și duodenale. Metionina este implicată în sinteza adrenalinei, creatinei (această substanță ajută la câștigarea masei musculare) și a altor compuși importanți din punct de vedere biologic; activează acțiunea hormonilor, a vitaminelor (B 12 , acizilor ascorbici și folici), a enzimelor.
Metionina este utilizată pentru tratarea și prevenirea bolilor și a afectări hepatice toxice (ciroză, leziuni cu medicamente arsenice, cloroform, benzen și alte substanțe), precum și în alcoolismul cronic, diabetul zaharat etc. În hepatitele virale, metionina nu este recomandată.
Metionina este prescrisă pentru tratamentul distrofiei rezultate din deficiența de proteine la copi și adulți după boli infecțioase cronice.
Metionina ajută la scăderea colesterolului din sânge, la reducerea grăsimilor hepatice și la îmbunătățirea funcției hepatice și poate avea un efect antidepresiv moderat.
În mod tradițional, metionina este clasificată ca un factor antioxidant și anti-îmbătrânire.
Cea mai mare parte a metioninei se găsește în carnea de vită și de pui, ficatul de vită
și codul, destul de mult se găsește în brânza de vaci, ouăle de pui; cereale (în ordine descrescătoare) orez, mei, fulgi de ovăz, hrișcă, orz perlat, grâu, gri; în mazăre, paste