"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

ridicarea corpului, ele joacă rolul de sprijin, care nu permite corpului să se răstoarne pe podea. După ce ați atins deviația maximă, rămâneți în această poziție timp de 7-12 secunde, în timp ce faceți mai multe respirați profunde și expirați . În acest caz, osul pubian ar trebui să fie pe podea. La expirație, reveniți la poziția inițială, menținând bărbia sus până în ultimul moment.

Poziția roți (Chakrasana). Poziția de plecare este întinsă pe spate. Picioarele sunt îndoite la genunchi, tocurile sunt trase până la fese. Extindeți brațele și apucați gleznele. Ridicați trunchiul de pe podea, în timp ce ar trebui să simțiți o întindere în coapsele superioare, spate și coloana vertebrală. Trebuie să vă aplecați astfel încât pieptul să fie cât mai aproape de bărbie și să se simtă o întindere bună în partea inferioară a spatelui. Continuați să țineți gleznele cu mâinile, picioarele sunt complet pe podea. Ar trebui să rămâi în această poziție cât mai mult posibil. Timpul pentru executarea posturi este de la 15 secunde la 5 minute.

Dacă este dificil să țineți gleznele cu mâinile, atunci puteți ține mâinile pe podea sub omoplați, împletindu-vă degetele într-o apucare. Apoi, brațele vor servi drept suport suplimentar atunci când corpul este ridicat.

Aveți grijă să nu vă răniți genunchi și gâtul atunci când faceți această poziție. Nu vă

strecurați prea mult și acumulați treptat timpul pozări . Cu probleme existente la nivelul coloanei cervicale, este mai bine să nu faceți această poziție.

Plough Pose (Halasana) este o altă poziție de yoga care este avansată și, prin urmare, trebuie efectuată cu precauție extremă. Deoarece această poziție pune presiune pe gât, este important să nu forțați stăpânirea asanei, ci să dezvoltați cu atenție flexibilitatea necesară.

Culcați-vă pe spate, ridicați picioarele, șoldurile și coborâți spatele și aduceți picioarele în spatele capului. În același timp, brațele susțin corpul sub omoplați. Picioarele ar trebui să fie drepte, să fie ținute împreună, cea mai bună opțiune este să atingeți podeaua cu degetele de la picioare în spatele capului. Vă puteți ține picioarele astfel între 15 secunde și 5 minute, apoi reveniți încet și ușor la poziția inițială întinsă pe spate.

Dar este mai bine să nu faceți această poziție dacă aveți probleme cu spatele sau gâtul. De asemenea, nu este recomandat persoanelor care suferă de hipertensiune arterială.

Pentru a face mai ușoară stăpânirea acestei poziți , puteți pune un scaun jos în spatele capului și mai întâi coborâți picioarele pe el, nu pe podea.

Amintiți-vă regula de aur: nu exagerați, mai ales dacă sunteți nou în yoga, reduceți sarcina dacă vă simțiți inconfortabil sau amețit.

Probleme care decurg dintr-un stil de viață sedentar

Acest stil de viață urban este foarte dăunător pentru bărbați. Lista problemelor este destul de mare, dar, după cum știți, este mai bine să preveniți o problemă decât să

tratați consecințele acesteia mai târziu.

1. Slăbirea potenței. O potență bună necesită o circulație constantă a sângelui în zona pelviană. În poziție așezată, circulația sângelui este afectată, ceea ce duce în timp la procese stagnante în regiunea pelviană și cu un stil de viață sedentar permanent - și la procese inflamatori . Apare prostatita.

2. Prostatita, un alt nume este inflamația prostatei. Simptomele sale sunt dificultăți la urinat, arsuri în perineu, scăderea potenței, ștergerea orgasmului, ejaculare accelerată și alte lucruri neplăcute.

3. Diverse boli ale coloanei vertebrale. Cea mai frecventă dintre ele este osteocondroza coloanei lombare, care este în sine neplăcută, dar, ca o complicație, poate da aceeași prostatită. Acest lucru se întâmplă deoarece, cu o mobilitate redusă

a coloanei lombare, inflamația apare în țesuturi și stagnarea circulației sângelui, care se răspândește în țesuturile și organele din jur, inclusiv, în timp, în organele genitale.

O altă complicație destul de frecventă este scolioza - o curbură a coloanei vertebrale, care duce la semnale nervoase incorecte și obstrucționarea alimentări cu sânge a diferitelor organe.

4. Constipație și hemoroizi. Pot fi rezultatul tulburărilor circulatori din zona pelviană și sunt lungi și dificil de tratat.

5. Greutate în exces. S-a scris deja mai sus că supraponderalitatea este dușmanul unui bărbat în pat. Atât potența, cât și echilibrul hormonal sunt încălcate, deoarece în țesutul adipos se formează estrogeni - hormoni sexuali feminini.

6. Scăderea tonusului muscular și corporal. Cu un stil de viață sedentar, toți mușchi se atrofiază, inclusiv inima și mușchi vasculari netezi, care provoacă boli cardiovasculare (ateroscleroză, angina pectorală etc.).

Ce să fac? Cum puteți reduce efectele nocive ale unui stil de viață sedentar?

1. Dacă este posibil, faceți pauze de 10 minute la fiecare oră. În pauză, ridică-te, mișcă-te cât mai mult și fă câteva exerciți fizice pentru diferite grupe musculare.

2. Dacă nu este posibil să vă ridicați de la locul de muncă, este necesar să efectuați așa-numitul exercițiu Kegel: să tensionați mușchi pubico-coccigieni, ca și cum ar fi tras anusul spre interior. Acest exercițiu este cel mai bun pentru prevenirea prostatitei și întărirea potenței. Îmbunătățește alimentarea cu sânge a organelor genitale, previne stagnarea sângelui. Exercițiul se face cel mai bine la fiecare oră, câte 30 de repetări la un moment dat.

Iată câteva exerciți ușoare pe care le puteți face în timpul pauzelor de 10 minute: 1. Rotiți bazinul, mai întâi într-o direcție, apoi în cealaltă direcție, făcând același număr de repetări. Exerciți le fizice normalizează circulația sângelui în organele pelvine, previne congestia.

2. Squats. Este suficient să vă așezați de mai multe ori, nu este nevoie să vă aduceți picioarele să tremure de tensiune. De asemenea, crește fluxul de sânge către organele genitale.

3. Înclinarea trunchiului spre părți tonifică mușchi spatelui, sporind flexibilitatea.

4. Înclinând înainte. Trebuie să te străduiești să ajungi la podea cu mâinile tale. Aceasta tonifică mușchi spatelui, crește flexibilitatea și mobilitatea.

Stări de spirit utile

Timpul nostru se numește timpul stresului și al depresiei. Ritmul vieți este din ce în ce mai mare, în timpul zilei trebuie să facem o mulțime de lucruri, seara avem doar suficientă forță pentru cină și puțină relaxare. Unele, pentru că pur și simplu nu există

suficient timp pentru a vă relaxa complet și a scăpa de grijile zilei. De aceea somnul este deranjat. Cineva are probleme să adoarmă, cineva se trezește la fiecare oră și cineva nu doarme suficient și dimineața, în loc de un val de forță, simte o slăbiciune completă. Desigur, toate acestea nu adaugă sănătate și omoară complet orice dorință, cu excepția uneia: „Lasă-mă în pace!”

Stres

Acesta este flagelul vremi noastre. Dar ce înseamnă acest cuvânt și această

stare? Din latină „stres” se traduce literalmente prin „stres”.

Corpul uman avea nevoie de stres pentru a salva vieți.

Toată lumea știe cazuri în care oameni au ridicat greutăți uriașe, au eliminat accidentele care amenința moartea într-o fracțiune de secundă, au urcat pe un munte sau au sărit peste un abis - totul pentru a se salva pe ei înșiși și pe cei dragi. Da, în

general, fiecare persoană poate spune o poveste uimitoare din viața sa, cum a scăpat de un prejudiciu aparent inevitabil sau de un pericol. Toate aceste „minuni” au fost create de stres. Sub influența unui stimul puternic, adrenalina a pătruns în sânge. Inima a început să bată mai repede, presiunea a crescut, creierul a început să

fie mai bine alimentat cu oxigen, viteza și claritatea gândiri au crescut, mușchi s-au încordat în așteptarea comenzi - și, ca urmare, o reacție instantanee.

Totuși, ce se va întâmpla dacă corpul este în permanență „în alertă”? Nimic bun. Dacă

strângeți tot timpul arcul, acesta va exploda. Deci, trebuie să știți cum apare stresul și cum să îl eliminați.

Organizația Mondială a Sănătăți numește stresul ocupațional „boala secolului XXI”, deoarece acest tip de stres apare în fiecare profesie din lume și a preluat dimensiunile unei epidemi globale. Această creștere oribilă a stresului ocupațional este determinată de o varietate de factori, dintre care progresul tehnologic. Un agent puternic stresant pentru o persoană modernă este dezvoltarea sistemelor de comunicați : telefoane fixe și mobile, faxuri, roboturi telefonice, e-mail, skype.

În general, există mai multe tipuri de stres, în funcție de cauza apariției acestuia:

- intrapersonală (revendicări neîndeplinite, nevoi, lipsă de scop a existenței);

- interpersonală (dificultate în comunicarea cu ceilalți, prezența conflictelor sau amenințarea apariției acestora);

- personal (neconcordanță cu rolul social);

- emoțional (asociat cu un răspuns emoțional la diverse situați );

- profesionist (stresul oamenilor de afaceri, managerilor, „gulere albe”);

- de mediu (asociat cu impactul factorilor de mediu nefavorabili).

Există și alte clasificări, aceasta este doar una dintre posibile.

În conști nța obișnuită, se crede că stresul este cauzat doar de emoți și situați negative. Dar nu este cazul. Stresul poate fi obținut după o vacanță lungă sau strălucitoare, după ce a câștigat la loterie. Deși, desigur, mai des stresul apare sub influența factorilor cu semn minus. Cu toate acestea, stresul nervos și fizic provoacă

Are sens