"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » Romanian Books » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

Orice exercițiu cu gantere, kettlebel s sau barbel s poate crește nivelul acestui hormon, dar există exerciți care dau efectul maxim. Acestea sunt impasuri și genuflexiuni. Deoarece aceste exerciți implică grupuri musculare mari, creșterea testosteronului va fi maximizată.

Iată regulile pentru antrenamentul cu greutăți: 1. Nu exagerați cu greutatea. Greutatea proiectilului ar trebui să fie de așa natură

încât să se poată face maximum 8-10 repetări. Mai mult, ultima repetare ar trebui să

provoace cel mai mare efort.

2. Numărul de antrenamente este suficient de 3-4 pe săptămână. Între antrenamente, trebuie să faceți o pauză de o zi pentru a restabili mușchi și forța corpului.

3. Asigurați-vă că includeți exerciți de forță pentru creșterea testosteronului în programul dvs. de antrenament, cum ar fi genuflexiuni și impasuri.

4. Din când în când (dacă faceți mișcare regulată) donați sânge pentru niveluri de estrogen, insulină și cortizol. Acești hormoni sunt antagoniști ai testosteronului și, în număr mare, reduc producția de hormoni masculini.

5. Reglați-vă pentru a câștiga. Această senzație dulce crește nivelul de testosteron. Chiar și cea mai mică victorie ridică nivelul hormonilor pentru o vreme. Proiectează-ți antrenamentele pentru a trece de la victorie la victorie. Victoria poate fi depășirea următoarei etape către autoperfecționare.

De asemenea, printre diferitele exerciți , există unele care pot crește direct potența. Acestea sunt exerciți pentru antrenarea mușchiului pubococcigian, care este responsabil pentru ridicarea penisului în timpul unei erecți . Cu cât este mai bine antrenată, cu atât erecția este mai puternică și mai lungă. Acest lucru se datorează

faptului că fluxul de sânge către zona genitală crește și este mai plin de sânge.

Un set de exerciți

1. „Rotație de bazin”. Poziția inițială (I. p.): Picioarele depărtate la lățimea umerilor, mâinile pe centură. Rotiți bazinul în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic. Faceți cel puțin 10 rotați în fiecare direcție.

2. „Pasul de paradă”. I. p .: Lățimea umerilor picioarelor depărtate, mâinile pe centură. Mergeți, ridicând genunchi sus, încercând să vă atingeți burta cu genunchiul.

3. „Țineți piatra”. I. p .: Genunchi ușor îndoiți, mâinile pe centură. Îndoiți și mai mult genunchi și încordați-vă și relaxați-vă mușchi feselor cât mai mult posibil de mai multe ori. Reveniți la poziția de pornire.

4. „Pod”. I. p .: Întins pe spate, brațele de-a lungul corpului, genunchi îndoiți și picioarele sprijinite pe podea. Ridicați bazinul, odihnindu-vă pe podea cu omoplați și picioarele. Reveniți în poziția culcat.

5. „Ciclism”. I. p .: Întins pe spate, brațele de-a lungul corpului, genunchi îndoiți și picioarele sprijinite pe podea. Ridicați picioarele și rotiți picioarele, simulând ciclismul.

6. „Muschi de potență”. Principalul exercițiu care acționează direct asupra mușchiului pubococcigian. I. p .: Culcat pe spate, brațele de-a lungul corpului, genunchi îndoiți și picioarele sprijinite pe podea. Strângeți mușchiul pubico-coccigian. Accentul este pus pe puterea tensiuni , nu pe numărul de repetări.

7. „Aspirator”. I. p .: Așezat pe un scaun, pieptul iese înainte, umeri sunt topiți. Trageți în zona dintre testicule și anus cât mai mult posibil spre interior. În acest caz, mușchi feselor nu trebuie să se strecoare.

Exerciți le trebuie efectuate de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Efectuați fiecare exercițiu de cel puțin 10 ori, crescând treptat sarcina.

Yoga pentru a ajuta bărbați

Pe lângă faptul că este o practică spirituală, yoga poate ajuta, de asemenea, cu multe probleme specifice. În primul rând, exerciți le de flexie fac glandele suprarenale să

lucreze mai mult și să producă mai mult testosteron. În al doilea rând, yoga asana duce la calm și relaxare interioară, ajută la combaterea stresului, care reduce nivelul hormonului de stres cortizol - inamicul testosteronului.

Ar trebui să începeți lecția cu exerciți de respirație, apoi să treceți la asane.

Exerciți le de respirație sunt efectuate în timp ce stați (puteți pe podea, puteți - pe un scaun) sau în picioare. Acest lucru va fi indicat în fiecare exercițiu. Este necesar să

respirați numai prin nas, concentrându-vă asupra sunetului și senzați lor aerului care intră în corp. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra procesului de respirație și să evitați gândurile curioase.

Tehnicile de respirație ajută la acordarea unei lecți înainte de complexul principal sau relaxarea după acesta.

Respirație de curățare . Este necesar pentru a curăța plămâni , a activa mișcarea energiei și a aduce corpul într-o stare viguroasă și plină de forță. Este util mai ales pentru persoanele care trebuie să vorbească sau să cânte mult. Trebuie practicat până când este ușor de obținut fără a provoca dificultăți. De asemenea, pot termina

exerciți le de respirație, astfel încât corpul să iasă din tensiune proaspăt și viguros de fiecare dată.

Pentru cei care practică yoga, respirația curățitoare servește drept etapa finală a complexelor.

Poziția inițială: în picioare, spatele drept, umeri desfăcuți, brațele atârnând liber de-a lungul corpului.

Respirați complet și țineți aerul timp de 4 secunde. Îndoiți buzele cu un tub, dar nu vă umflați obraji . Suflați cu forță o mică porțiune de aer prin „tub”. Ține-ți respirația, apoi suflă puțin mai mult. Repetați până când plămâni sunt liberi de tot aerul. Principalul lucru din acest exercițiu este forța cu care aerul este suflat.

Respirație care revitalizează sistemul nervos . Această respirație vă permite să

câștigați energie și să ridicați vitalitatea. Când efectuați acest exercițiu, există

presiune asupra organelor vitale, în acest fel acestea sunt masate și activate ușor.

Poziția inițială: în picioare, spatele drept, umeri desfăcuți, brațele atârnând liber de-a lungul corpului.

Respirați complet și țineți-vă respirația. Apoi, liber, fără să vă strângeți, întindeți brațele în fața voastră. Mutați încet brațele în lateral, strângând treptat mușchi mai puternic și, ca să spunem așa, trimitând energie vitală în ele. Când mâinile sunt în linie cu umeri , pumni trebuie strânși și ar trebui să se simtă un tremur în mâini.

Rămânând în aceeași stare tensionată, desfaceți pumni și mișcați rapid mâinile chiar mai în spate. Repetați de mai multe ori. Apoi expiră cu forță. Coborâți brațele și relaxați-vă.

Respirația abdominală . Această respirație este stăpânită înainte de respirația yoghină

„plină” și este primul pas spre ea. Respirația cu stomacul vă va permite să simțiți diafragma și să învățați cum să o utilizați în procesul de respirație, să întăriți mușchi implicați în procesul de respirație.

Are sens

Copyright 2023-2059 MsgBrains.Com