"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

Uni hormoni (în special estrogeni), sulfa și băuturile alcoolice reduc semnificativ activitatea vitaminei B 10 . Zaharul rafinat este nociv pentru aceasta vitamina. Zaharul rafinat conține un aditiv într-o cantitate mică - un colorant, care dă

o nuanță frumoasă bucăților de zahăr. Cu toate acestea, chiar și doze foarte mici de acest colorant duc la suprimarea microflorei intestinale benefice.

Vitamina B 12 (cianocobolamină). Crește dorința sexuală, este utilizat pentru a trata infertilitatea.

Hipovitaminoza poate apărea cu excluderea completă a produselor de origine animală

din alimente (pasiunea pentru vegetarianism); prezența viermilor (tenie largă); alcoolism cronic; boli ale stomacului și intestinelor (gastrită atrofică, enterocolită cronică). Aceasta se manifestă prin diaree, scăderea poftei de mâncare, furnicături și arsuri ale limbi , înroșirea vârfului acesteia, scăderea acidități sucului gastric, mers deranjat și sensibilitatea pieli și a mușchilor extremităților.

Sursele de cianocobolamină sunt doar produse de origine animală, cu cea mai mare cantitate de vitamină găsită în subproduse (ficat, rinichi și inimă). Există destul de multă vitamină B 12 în brânzeturi, fructe de mare (crabi, pește de somon, sardine), puțin mai puțin în carne și păsări de curte.

Pentru ca vitamina B 12 să fie bine absorbită în stomac, trebuie să interacționeze cu calciu. De asemenea, o glandă tiroidă care funcționează normal promovează

absorbția cianocobolaminei.

Acizi și alcali , apa, lumina soarelui, alcoolul, hormoni feminini, estrogeni și unele tipuri de somnifere afectează negativ absorbția acestuia.

Vitamina C . Este responsabil pentru plăcerea și orgasmul de lungă durată, deoarece crește elasticitatea vaselor de sânge. În plus, întărește sistemul imunitar și combate toxinele. Crește sinteza testosteronului. Este un agent profilactic pentru prostatită.

Deficitul de vitamina C scade dorința sexuală, iar activitatea gonadelor este redusă la aproape zero și toate acestea pe fondul rezistenței scăzute la infecți .

Hipovitaminoza începe atunci când există puține legume proaspete, fructe și fructe de pădure în dietă; când, în timpul depozitări necorespunzătoare sau al gătitului necorespunzător, vitamina este spălată din legume și fructe; cu o dietă predominant cu făină, un conținut insuficient de proteine în alimente, un mare stres fizic și nervos. Semne de hipovitaminoză C: slăbiciune, iritabilitate, uscăciune și descuamare a pieli , umflarea gingi lor, sângerări ale acestora, sângerări nazale, hemoragi punctate în pliurile gâtului, membre, durere la nivelul extremităților inferioare.

Cel mai mult vitamina C este conținută în fructe proaspete, legume, ierburi. Măceșul, cătina, coacăzul negru, ardeiul roșu sunt adevăratele comori ale acestei vitamine. Proaspete și varză murată, toate citricele, ceapa verde, pătrunjel, morcovi vor fi utile. Produsele de origine animală practic nu le conțin.

Conținutul vitaminei scade în timpul depozitări , deoarece legumele și fructele conțin enzima ascorbinază, care distruge acidul ascorbic. Cea mai mică cantitate de ascorbinază este în coacăzul negru și în citrice, astfel încât acestea păstrează

vitamina C mai mult timp.

Dozele mari de vitamina C (mai mult de 1 g pe zi) pot reduce capacitatea organismului de a absorbi vitamina B 12 din alimente.

Când bacteri le patogene intră în organism, cantitatea de vitamina C scade.

În timpul neutralizări substanțelor toxice, vitamina se descompune.

Aproximativ 25 mg de acid ascorbic se pierd când se fumează o țigară.

Vitamina C este distrusă în apă, în timpul procesări alimentelor, din căldură, lumină, expunerea la oxigen. Într-un mediu acid, acidul ascorbic este stabil și poate rezista la încălzire până la +100 ° C. Prin urmare, rămâne bine în varză murată, mere etc.

Aveți nevoie de 30 până la 90 mg de vitamina C pe zi.

S-a dovedit ști nțific că persoanele care iau cantități mari de vitamina C au mai multe orgasmuri.

Doza zilnică a acestei vitamine este conținută într-o jumătate de pahar de coacăze sau cătină, în două portocale, într-o porție de salată de varză albă, într-un pahar de bulion de măceșe sau într-un ardei dulce.

Vitamina D (calciferol) este un grup de vitamine liposolubile (ergocalciferol - vitamina D 2 , colecalciferol - vitamina D 3 și alte câteva tipuri de vitamina D). Vitamina D este necesară pentru absorbția normală a calciului și a fosfaților, ceea ce este absolut necesar pentru copi pentru o creștere normală a scheletului și pentru adulți pentru o compoziție osoasă normală. Este, de asemenea, necesar pentru funcționarea normală

a glandelor paratiroide, a intestinelor, a rinichilor și a sistemului imunitar.

Hipovitaminoza cu vitamina D apare cu absența prelungită a soarelui; utilizarea pe termen lung a alimentelor cu predominanță de carbohidrați. La copi , cu lipsă de vitamina D, rahitismul începe, la adulți, osteoporoză (subțierea țesutului osos).

Cea mai mare cantitate de vitamina D se găsește în ficatul de cod și halibut, hering, macrou, ton, macrou (sardine). De asemenea, sunt bogate în smântână, unt, gălbenușuri. Cu toate acestea, cea mai bogată „sursă” a sa este soarele și lumina ultravioletă.

Vitamina E (tocoferol). Responsabil în organism, inclusiv pentru furnizarea completă

de sânge a organelor genitale, care este absolut necesar atât pentru bărbați, cât și pentru femei în timpul actului sexual. Vitamina E joacă, de asemenea, rolul unui purtător de oxigen. De asemenea, ajută la prevenirea prostatitei și accelerează

producția de testosteron la bărbați.

Această vitamină ajută la distrugerea sau neutralizarea radicalilor liberi, molecule instabile care pot deteriora celulele. De asemenea, ajută organismul să utilizeze seleniu și vitamina K. Cu proprietățile sale protectoare, prelungește tinerețea și are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular. Este indispensabil bolilor rinichilor, pieli , circulației sângelui. De asemenea, reduce petele de vârstă, întinerește pielea și promovează vindecarea rănilor și arsurilor.

Lipsa sa se manifestă printr-o senzație de slăbiciune musculară.

Cu toate acestea, trebuie amintit că excesul său este dăunător persoanelor care suferă de boli de inimă reumatice și au tensiune arterială crescută.

O altă condiție în care vitamina E își maximizează proprietățile benefice este regularitatea aportului său. Nu acționează imediat și efectul său de vindecare asupra corpului apare treptat.

Cele mai mari cantități de vitamina E se găsesc în legumele și cerealele proaspete și neprelucrate. Produsele care au fost curățate, tratate termic cu abur sau frig își pierd

cea mai mare parte. Vitamina E se găsește în cartofi, castraveți, ridichi și morcovi, dar în cantități foarte mici care nu pot îndeplini cerința zilnică pentru această

vitamină. Mult mai multă vitamina E se găsește în broccoli și spanac.

Cerealele conțin mult mai mult din această vitamină, dar o pierd în timpul tratamentului termic. Prin urmare, numai tărâțele și boabele nerafinate, cum ar fi grâul încolțit, pot fi numite utile.

În plus, vitamina E se găsește și în uleiurile vegetale. Dar acizi grași cresc nevoia organismului de vitamina E, deci cu cât consumăm mai mult ulei vegetal, cu atât creăm mai mult deficit de vitamina E. Cele mai utile uleiuri sunt porumbul și soia, păstrează cea mai mare cantitate de vitamină chiar și după prelucrare.

O supradoză de vitamina E, calcularea incorectă a dozei și încălcarea recomandărilor medicului pentru administrarea acesteia poate duce la o exacerbare a bolilor cronice ale tractului gastro-intestinal, de exemplu, enterita. Se știe că supradozajul regulat de vitamina E duce la un risc crescut de cancer pulmonar, colesterol ridicat și la dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

Nu este neobișnuit ca mai multe vitamine să fie deficitare în același timp. Dar cea mai importantă este deficiența unei vitamine cu simptome corespunzătoare. La noi, hipovitaminoza C, B 1 și B 6 sunt mai frecvente ; iar hipovitaminoza C apare de obicei iarna și primăvara.

Cu toate acestea, trebuie amintit că utilizarea pe termen lung și mai ales excesul de doză de preparate de vitamine pot face mai mult rău decât bine.

O greșeală obișnuită este utilizarea necontrolată a unor doze uriașe de acid ascorbic pentru tratamentul hipo- și avitaminozei C.

Cu utilizarea prelungită a dozelor mari de vitamina C (ca parte a complexelor de vitamine), excitația sistemului nervos central (anxietate, senzație de căldură, insomnie), depresia funcției pancreatice, apariția zahărului în urină, datorită formări excesive de acid oxalic, poate avea un efect advers asupra rinichilor, este posibilă o creștere a coagulări sângelui. Hiperdozele de vitamina C duc la o creștere a pierderi vitaminelor B 12 , B 6 și B 2 din organism . Mai mult, organismul se adaptează rapid și stăpânește excreția rapidă a hiperozei de vitamina C. Dozele mari de vitamina C

sunt interzise la pacienți cu cataractă, la pacienți cu diabet, tromboflebită și în timpul sarcini . O persoană are nevoie de o doză zilnică de vitamina C între 30 și 60 mg, femeile însărcinate și care alăptează - 90 mg.

Excesul sistematic pe termen lung al dozelor zilnice de vitamine este periculos deoarece:

- odată cu introducerea unor doze masive de vitamine, mecanismele de protecție sunt activate, vizând excreția lor. Cu cât o persoană le bea mai mult, cu atât sunt mai puțin absorbite;

- vitaminele liposolubile au capacitatea de a se acumula în organism și pot avea un efect toxic;

- utilizarea irațională a dozelor mari de vitamine poate schimba echilibrul vitaminelor, predispunând la o creștere sau poate provoca hipovitaminoză;

- introducerea unei cantități mari de vitamina A crește nevoia organismului de vitaminele C și B 1 și, în același timp, s-a observat că vitamina C crește conservarea și concentrația vitaminei B 1 și reduce nivelul de vitamina A în sânge;

Are sens