"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » Romanian Books » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

și deja mai puțin în lapte, chefir și pâine. De asemenea, se găsește în banane, fasole, fasole, linte și soia.

Vitamine

În zilele noastre, vitaminele sunt doar un dezastru - oameni trebuie să mănânce mai puțin decât în epoca de piatră și, în același timp, trebuie să obțină aceeași cantitate de vitamine, deoarece corpul funcționează și funcționează. Și semnalele nervoase continuă să călătorească de-a lungul nervilor către diferite organe și sunt produși diferiți neurotransmițători și funcționează celulele. Iar pentru o activitate normală, organismul are nevoie de vitamine în întregime. Și oligoelemente.

Ce se întâmplă dacă vitaminele nu sunt suficiente? Și funcționează defecțiuni în organism, pe care le putem observa din tot felul de simptome neplăcute. Și dacă nu le respingem, atunci putem începe să luăm vitaminele care lipsesc și, astfel, să ne îmbunătățim starea. Mai mult, vitaminele pot fi obținute atât sub formă de tablete sau pastile, cât și cu alimente, care sunt mult mai gustoase.

Vitamina A.Este necesar pentru multe funcți ale corpului, dar, în acest caz, apare primul loc că este absolut necesar pentru sinteza hormonilor sexuali. Tot în corpul masculin, vitamina A contribuie la formarea cantități necesare de spermă. Cum să ști că lipsește în corp? Și cu o deficiență, apar anumite simptome: pielea uscată, îngroșarea acesteia, cheratinizarea (hiperkeratoza), tendința la boli de piele. În lipsa vitaminei A, traheita, bronșita, gastroenterita, colita și cistita apar mult timp și sunt slab tratate. Există orbire nocturnă, orbire nocturnă, conjunctivită, în cazuri severe -

până la orbire completă. Și un astfel de dezavantaj apare în cazul anumitor comportamente sau boli: utilizarea predominantă a uleiurilor vegetale în nutriție; o lipsă accentuată de produse de origine animală bogate în vitamina A, și alimente vegetale bogate în caroten; conținut scăzut de proteine în alimente; muncă fizică

grea; mare tensiune nervoasă; boli infecțioase; enterocolite cronice, diabet zaharat, boli ale ficatului și tiroidei.

Pentru a preveni toate acestea, trebuie să consumați următoarele alimente: ficat, în special animale marine și pește, unt, gălbenuș de ou, smântână, ulei de pește. Doza zilnică de vitamina A se găsește într-o porție de tocană de ficat de vită sau două

lingurițe de ulei de pește. În legume și fructe, vitamina A este prezentă sub formă de beta-caroten, care este transformată într-o vitamină numai în organism. Carotenul (provitamina A) se găsește în cele mai mari concentrați în morcovi, caise, pătrunjel și

frunze de spanac și dovleac. O felie de pepene galben, un pahar de suc de morcovi sau 200 de grame de caise va ajuta la refacerea rezervelor de vitamina A.

Trebuie să știți că vitamina E, protejând vitamina A de oxidare, îmbunătățește absorbția acesteia. De aceea, capsulele „Aevita” (vitaminele A și E) sunt vândute în farmacii.

Deficiența de zinc poate duce la conversia afectată a vitaminei A în forma sa activă, precum și la încetinirea aportului de vitamina A către țesuturi. Aceste două substanțe sunt interdependente: vitamina A favorizează absorbția zincului, iar zincul, la rândul său, promovează absorbția vitaminei A.

Grăsimile rânce și grăsimile cu o cantitate mare de acizi grași polinesaturați oxidează

vitamina A. „Inamicul” este și lumina ultravioletă și temperaturile ridicate în timpul gătitului sau prăjiri .

Vitaminele B sunt responsabile pentru excitarea sexuală și capacitatea de reproducere . Organismul are nevoie de fiecare vitamină din acest grup.

Vitamina B 1 (tiamina). El este direct implicat în sinteza proteinelor, grăsimilor și carbohidraților. Luptă împotriva slăbiri glandei tiroide și, prin urmare, cu o scădere a dorinței sexuale.

Hipovitaminoza poate apărea cu o dietă monotonă cu produse de prelucrare a boabelor fin măcinate; un exces de carbohidrați și proteine din alimente; alcoolismul cronic și abuzul de bere; consum semnificativ și pe termen lung de pește crud (crap și hering); muncă fizică grea și tensiune nervoasă; a fi în condiți de temperatură

ridicată sau de frig; boli intestinale cronice, diabet zaharat, tirotoxicoză. Semnele lipsei acestei vitamine în organism sunt: scăderea poftei de mâncare, greață, constipație, dureri de cap ulterioare, iritabilitate, tulburări de memorie, polinevrite periferice, tahicardie (puls rapid), dificultăți de respirație, durere în inimă, slăbiciune musculară.

Cea mai mare parte a acestei vitamine se găsește în drojdie uscată, pâine, mazăre, cereale, nuci, arahide, ficat, inimă, gălbenuș de ou, lapte, tărâțe. Așadar, nu uitați nici într-o cafenea, nici acasă, despre pâinea grosieră, tocană de rinichi de ficat sau de vită, un pahar de iaurt, o porție de fasole, o farfurie cu terci de hrișcă.

Dar vitamina B 1 este slab absorbită de lipsa de magneziu. În plus, rezervele sale în organism sunt epuizate odată cu utilizarea activă a zahărului, a alcoolului și a fumatului. Frunzele de ceai și peștele crud conțin enzima tiaminază, care degradează

tiamina. De asemenea, cofeina din cafea și ceai distruge vitamina B 1 .

Vitamina B 2 (riboflavină). Este un furnizor de energie sexuală. Dacă aveți stres frecvent, atunci corpul dumneavoastră este garantat să aibă un deficit de riboflavină. În plus, deficitul său provoacă o dietă săracă în proteine; o scădere accentuată a consumului de lapte și produse lactate; tensiune fizică și nervoasă; utilizarea pe termen lung a medicamentelor (akrikhin și derivați săi); boli ale intestinelor, ficatului și pancreasului. Semne de hipovitaminoză B 2 : leziune a membranei mucoase a buzelor cu slăbirea epiteliului și crăpături pe buze, stomatită, inflamație a limbi , leziuni ale pieli similare cu eczeme, conjunctivită, fotofobie, lacrimare, scăderea vederi .

Majoritatea vitaminei B 2 se găsește în produsele de origine animală: ouă, carne, ficat, rinichi, pește, produse lactate, brânză, precum și legume verzi cu frunze (în special în broccoli, spanac) și drojdie.

Riboflavina favorizează absorbția fierului și depozitarea acestuia în organism.

Razele, în special razele ultraviolete și alcalinele distrug această vitamină. De asemenea, este „contraindicat” pentru apă (riboflavina se dizolvă în lichidele care sunt folosite pentru gătit), hormoni feminini estrogeni și alcool.

Vitamina B 3 (alias vitamina PP, alias niacina, alias niacina). Extinde vasele de sânge și stimulează circulația sângelui, ceea ce este foarte important din toate punctele de vedere. Hipovitaminoza acidului nicotinic se dezvoltă cu un consum insuficient de alimente vegetale, proteine, atunci când alimentele constau în principal din alimente cu amidon; și în acest sens, alcoolismul cronic este periculos; hipovitaminoza se poate dezvolta și cu utilizarea prelungită a anumitor medicamente anti-tuberculoză.

Lipsa vitaminei provoacă depresie, apatie, slăbiciune, sindrom „de arsură” la picioare, tulburări intestinale (constipație și diaree alternativă), infecți ale tractului respirator și scăderea tensiuni arteriale.

Majoritatea acidului nicotinic se găsește în cereale, pâine integrală, leguminoase, măruntaie (ficat, rinichi, inimă), carne, pește, drojdie, ciuperci uscate.

Conservarea, congelarea și uscarea au un efect redus asupra conținutului de niacină

din alimente. Tratamentul termic, în special gătitul excesiv de lung și re-prăjirea, duce la o scădere a concentrației de vitamine cu 15-20% sau mai mult în comparație cu conținutul său în produse brute.

Vitamina B 4 (vitamina Bp, colină). De asemenea, responsabil pentru excitare sexuală. În general, colina este produsă în corpul nostru, iar o persoană sănătoasă, de obicei, nu lipsește. În organism, cel mai important transmițător al impulsului

nervos, acetilcolina, este sintetizat din colină. Colina îmbunătățește, de asemenea, memoria.

De asemenea, este important ca acesta să afecteze metabolismul glucidic prin reglarea nivelului de insulină din organism. Există și alte funcți ale sale în corpul uman, care sunt, de asemenea, foarte utile.

Lipsa colinei din alimente duce la depozitarea grăsimilor în ficat, afectarea rinichilor și sângerări, dar de fapt se găsește în multe alimente, deci trebuie să lucrați din greu pentru a o câștiga. Simptome de insuficiență: intoleranță la grăsimi (diaree și flatulență la consumul de grăsime), tensiune arterială crescută, creștere afectată, ulcere gastrice, modificări ale ritmului cardiac, insuficiență hepatică și renală.

Cel mai mult este în ouă, ficat, soia, fulgi de ovăz, conopidă și varză albă, alune. Este o parte integrantă a lecitinei, adică este prezentă în toate produsele care conțin lecitină.

Vitamina B 5 (acid pantotenic). Este foarte frecvent, se găsește în carne, legume, fructe, cereale, nuci, semințe, dar este ușor de distrus prin conservare, congelare și alte prelucrări industriale ale alimentelor. Prin urmare, numai alimentele în forma lor naturală vă pot oferi vitamina B 5 . Manifestări tipice ale lipsei acestei vitamine: cenușie, chelie, îngroșarea pieli , astenie, simptome ale tractului gastro-intestinal, iritabilitate, oboseală.

Cele mai bune surse naturale de vitamina B 5 : ficat, rinichi, carne, inimă, ouă, legume verzi, drojdie de bere, semințe, nuci.

Acidul pantotenic este esențial pentru absorbția și metabolismul normal al acidului folic (vitamina B 9 ) și biotinei (vitamina H). De asemenea, afectează schimbul de acid ascorbic (vitamina C).

Căldura, prelucrarea alimentelor, conservarea, cofeina, estrogeni , alcoolul sunt contraindicate pentru vitamina B 5 .

Vitamina B 6 (piridoxină). Afectează orgasmul de calitate.

Are sens

Copyright 2023-2059 MsgBrains.Com