"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » Romanian Books » 💛💛„Viața secretă a banilor: Povești despre datorii și bogăție” de Tad Crawford

Add to favorite 💛💛„Viața secretă a banilor: Povești despre datorii și bogăție” de Tad Crawford

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

TAD CRAWFORD, fondator al editurii Al worth Press din New York, este licențiat în Economie la Tu s University din Massachusetts și absolvent al Facultății de Drept din cadrul University of Columbia. A ținut cursuri despre psihologia, mitologia și simbolismul banilor la New York Open Center, la Wainwright House și la Analytical Psychology Club of New York. A scris un roman, precum și mai multe cărți de non cțiune despre viața nanciară a artiștilor și scriitorilor. Locuiește în New York.

ȘTEFAN MĂLAIMARE este licențiat în Filologie engleză și absolvent al Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan din cadrul Universității din București. A tradus mai multe volume de cțiune, în special pentru copii și adolescenți. A locuit în China doi ani, timp în care a învățat limba chineză, pe care o utilizează lucrând în domeniul comerțului electronic.

Descrierea CIP a Bibliotecii Naționale a României

CRAWFORD, TAD

Viața secretă a banilor - Povești despre datorii, bogăție, fericire, lăcomie și caritate / Tad Crawford

; trad. din engleză și note de Ștefan Mălaimare. -

Bucureşti : Curtea Veche Publishing, 2023

Conține bibliogra e

Index

ISBN 978-606-44-1572-1

I. Mălaimare, Ștefan (trad. ; note)

336

ISBN epub: 978-606-44-1575-2

Carte publicată și în ediție digitală

Redactor: Bianca Vlad

Corector: Silvia Năstasie

Tehnoredactor: Dana Ionașcu

Copertă: Gabi Toma

Coordonarea ediției: Cornelia Florea

CURTEA VECHE PUBLISHING

str. Aurel Vlaicu nr. 35, Bucureşti, 020091

redacţie: 0744 55 47 63

distribuţie: 021 260 22 87, 021 222 25 36, 0744 36 97 21

fax: 021 223 16 88

redactie@curteaveche.ro

comenzi@curteaveche.ro

curteaveche.ro

TAD CRAWFORD

e Secret Life of Money. Enduring Tales of Debt, Wealth, Happiness, Greed, and Charity Copyright © 1994, 2022 by Tad Crawford

Al rights reserved.

CURTEA VECHE PUBLISHING, 2023

pentru prezenta versiune în limba română

Cu toate că s-au depus toate eforturile pentru a se oferi adrese de internet valide la data publicării, unele dintre acestea pot deveni inactive sau se pot schimba ulterior. În plus, editorul nu deține niciun control și, în consecință, nu își asumă nicio responsabilitate față de site-urile folosite în carte sau de terți și față de conținutul lor.

Cu dragoste,

pentru Susan și Chris

Cuprins

Are sens

Copyright 2023-2059 MsgBrains.Com