"Unleash your creativity and unlock your potential with MsgBrains.Com - the innovative platform for nurturing your intellect." » » Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Add to favorite Cum să-ți crești puterea masculină - Nikolay Zvonarev

Select the language in which you want the text you are reading to be translated, then select the words you don't know with the cursor to get the translation above the selected word!




Go to page:
Text Size:

• Bea ceai din frunzele târâtorului de mlaștină 1 linguriță materi le prime uscate se toarnă un pahar cu apă clocotită și se lasă 10-12 minute, se scurg. Bea dintr-o dată.

• Bea un decoct de crenguțe de erică. Luați 2 linguri. l. uscați crenguțele de tufiș

zdrobite (tinere), turnați un pahar cu apă și încălziți într-o baie de apă timp de 20-30

de minute, răciți-le, scurgeți-le. Bea bulionul dintr-o singură dată, ca ceaiul.

• Bea un decoct din coaja de viburn. Luați 1 linguriță. coaja zdrobită uscată, se toarnă

un pahar cu apă și se încălzește într-o baie de apă timp de aproximativ 20 de minute, se răcește, se strecoară. Luați 1 lingură. l. De 3-4 ori pe zi.

• Luați o infuzie de semințe de nuferi albi. Se toarnă 25 g de semințe de nuferi uscate și pudrate cu un pahar cu apă clocotită și se lasă, acoperite cu un capac, timp de cel puțin 20 de minute, se scurg. Se bea odată seara.

• Înainte de culcare, bea o infuzie de semințe de mărar în vin. 1 lingură. l. Turnați semințele de mărar piure cu un pahar de port sau „Cahors” și insistați, bine dopate, timp de câteva zile, scurgeți-le. Bea un sfert de pahar înainte de culcare.

• Ierburi de mentă - 2 părți, flori de mușețel - 2 părți, fructe din semințe de chimen -

2 părți, fructe de fenicul medicinal - 2 părți, rădăcină de valeriană - 2 părți, frunze de ceas cu trei frunze - 1 parte. 1 lingură. l. puneți acest amestec uscat bine măcinat într-un termos, turnați un pahar cu apă clocotită și lăsați-l câteva ore, strecurați-l. Bea întreaga infuzie cu o oră înainte de culcare.

• Frunze de trifoi - 2 părți, iarbă de mentă - 2 părți, conuri comune de hamei - 1

parte, rădăcină de valeriană - 7 părți. Luați 1 lingură. l. acest amestec uscat, zdrobit, se toarnă un pahar de apă clocotită și se insistă sub capac până când produsul se răcește, se scurge. Luați 1 lingură. l. De 4-5 ori pe zi.

• Rădăcini de valeriană officinalis - 4 părți, frunze de mentă - 3 părți, fructe medicinale de fenicul - 2 părți, flori de mușețel - 1 parte, flori de crin de mai - 1

parte. Luați 1 linguriță. amestecul tocat uscat, se pune într-un termos, se toarnă un pahar cu apă clocotită și se lasă 3 ore, se răcește, se strecoară. Bea infuzia în mai multe doze în timpul zilei.

Sucuri și băuturi pentru bărbați

Iată acele fructe și legume (și chiar o boabă) care conțin zinc - cel mai important element pentru producerea de testosteron.

Suc de nap . Rădăcinile sale conțin amidon și pectine. Printre zaharuri, alături de glucoză, fructoză și zaharoză, există și xiloză. Există o mulțime de vitamina C în napi și există, de asemenea, caroten și vitamine B. Dintre minerale există mai ales potasiu, magneziu și fosfor. Napa de potasiu este aproape de două ori mai bogată decât rutabaga, iar magneziul este de aproape trei ori. Dintre oligoelementele găsite fier, cupru, mangan, zinc etc. Steroli au fost găsiți în rădăcinile de nap, printre care betasitosterolul, care are un efect preventiv și terapeutic în ateroscleroză.

Pentru a pregăti sucul, curățați navele, spălați-le și, fără a scoate coaja exterioară, radeți pe o răzătoare fină. Strângeți masa de piure printr-o presă. Sucul rezultat are un gust specific, deci poate fi diluat 1/4 cu orice suc din fructe de pădure (coacăze, zmeură, afine). Se recomandă să pregătiți o nouă porție de suc de fiecare dată

înainte de a bea. Pentru a îmbunătăți gustul, i se adaugă miere sau zahăr.

Napul este contraindicat în hepatitele acute și cronice și colecistita, în bolile sistemului nervos central, în exacerbarea proceselor inflamatori din intestine.

Suc de roși . Compoziția roșiilor conține zaharuri - în principal fructoză și glucoză, săruri minerale precum iod, potasiu, fosfor, bor, magneziu, sodiu, mangan, calciu, fier, cupru, zinc. Roși le sunt bogate într-o gamă întreagă de vitamine: A, B 1 , B 2 , B 6 , C, E, K, PP și betacaroten. Roșiile conțin acizi organici: citric, malic, tartric și o cantitate mică de oxalic. Două pahare de suc de roși completează necesarul zilnic de vitamine C și A. Potasiul îmbunătățește funcția inimi .

Roșia conține, de asemenea, puternicul antioxidant licopen. Este capabil să prevină

tumorile și să oprească mutați le ADN-ului. Roșiile prelucrate au chiar mai mult licopen decât roșiile crude și sunt mai bine absorbite în prezența grăsimilor. Licopenul previne oxidarea colesterolului „rău” și previne astfel riscul de infarct și accident vascular cerebral. Licopenul îmbunătățește funcția creierului.

Pe lângă serotonina gata preparată, care este adesea numită „hormonul fericiri ”, roșiile mai conțin tiramină, un compus organic care se transformă în serotonină în organism. Datorită acestui fapt, roși le îmbunătățesc starea de spirit și, în situați de stres, funcționează ca antidepresive.

Substanța RE a fost găsită în lichidul gălbui, de tip jeleu, care înconjoară boabele de roșii. În compoziția chimică, seamănă cu aspirina, ceea ce reduce probabilitatea formări de cheaguri de sânge în vasele de sânge.

Roșiile destinate producției de suc nu trebuie să fie prea coapte, nu ar trebui să fie deteriorate, mucegăite sau pământești. Sucul de roșii de înaltă calitate nu trebuie să

fie transparent. Roși le culese și sortate în funcție de gradul de coacere sunt bine spălate în apă curentă, zdrobite și stoarse.

Sucul de roșii trebuie băut cu 20-30 de minute înainte de mese, deoarece crește disponibilitatea stomacului și a intestinelor de a digera alimentele. Adăugarea de sare reduce proprietățile de vindecare ale sucului. În loc de sare, puteți adăuga usturoi tocat și ierburi proaspete: mărar, pătrunjel, coriandru.

Sucul de roșii se bea în forma sa pură, precum și amestecat cu sucuri de mere, dovleac și lămâie (2: 4: 2: 1).

Sucul de roșii este contraindicat în exacerbarea gastritei, ulcerului peptic, pancreatitei și colecistitei. Sucul de roșii nu trebuie băut de persoanele alergice la legume și fructe roșii.

În niciun caz nu trebuie să utilizați în caz de otrăvire, chiar ușoară! În acest caz, sucul de roșii va spori efectul existent.

Suc de portocale . Sucul de portocale proaspăt conține vitaminele A, C, cantități mici de vitamine K, E, B 1 , B 2 , B 6 , biotină, acid folic și 11 aminoacizi, precum și minerale: calciu, clor, fosfor, potasiu, cupru, fier, magneziu și zinc.

Datorită conținutului său ridicat de vitamina C, portocala ajută la răceli, îmbunătățește tonusul, ameliorează oboseala și întărește vasele de sânge. Util pentru ateroscleroză și hipertensiune. Un pahar conține aproape aportul zilnic de vitamina C

pentru un adult.

Cu toate acestea, trebuie amintit că excesul de citrice crește aciditatea și elimină

calciul din organism. Prin urmare, se recomandă să nu consumați mai mult de 1/2

până la 1 pahar de suc pe zi.

Portocala este deosebit de bună în combinație cu sucuri dulci: acritatea acesteia le reduce dulceața.

În caz de ulcer gastric, ulcer duodenal, gastrită cu aciditate ridicată și tulburări intestinale, este mai bine să nu folosiți portocale, ci să diluați sucul la jumătate.

Sucul de portocale nu trebuie băut de persoanele cu ulcer gastric sau duodenal și de cei care sunt alergici la citrice.

Suc de grepfrut . Este bogat în caroten, vitamine B, potasiu, calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, mangan și acizi organici. Bogat în vitamina C, ajută la combaterea răceli și a gripei și crește imunitatea.

Vitamina PP ajută la oboseală cronică și insomnie. Pectina normalizează metabolismul și elimină colesterolul „rău”. Sucul conține substanțe care măresc elasticitatea vaselor de sânge și întăresc capilarele, ceea ce este foarte important în prevenirea hemoragi lor.

Este util mai ales pentru stresul fizic și mental: se întărește sistemului nervos central și ajută la scăderea letargiei, somnolenței și amețelilor.

Grapefruitul conține foarte puține calori și o mulțime de vitamine, ceea ce vă permite să includeți sucul său în diferite diete, precum și să îl utilizați în fitness, modelare sau aerobic pentru o recuperare rapidă. În aceste cazuri, se recomandă să beți suc de grapefruit nu curățat, ci împreună cu pulpa.

Proprietățile benefice ale grapefruitului sunt utilizate pe scară largă pentru ateroscleroză, hipertensiune și suprasolicitare. Luați 1/4 cană cu 2030 de minute înainte de mese, iar pentru insomnie - 1/2 cană noaptea.

Sucul de grapefruit merge bine cu sucurile de fructe dulci.

Consumul de suc de grapefruit nu trebuie combinat niciodată cu medicamente. Deoarece sucul stimulează munca activă a ficatului și a intestinelor, medicamentele după acordarea ajutorului nu sunt excretate din organism, ci, dimpotrivă, sunt absorbite în fluxul sanguin - ca urmare, apare o supradoză. Prin urmare, pentru cei care iau în mod constant medicamente pentru boli cronice, este mai bine să abandoneze complet sucul din grapefruit, iar cei care urmează un curs de recuperare ar trebui să se abțină de la acesta până la sfârșitul tratamentului.

Suc de pere. Sucul de pere conține carbohidrați, acizi organici, taninuri, vitamine - în principal C, P, caroten. Dintre microelemente, sucul de pere conține vanadiu, molibden, nichel, fluor, iod etc. Soiurile timpuri sunt bogate în mangan, soiurile târzi

- în fier. Sucul de pere este o sursă valoroasă de zinc organic.

Sucul de pere este util persoanelor obeze, deoarece reglează digestia, are efecte antiseptice, antibacteriene și analgezice.

Are sens